Kunststof kozijnen

Bent u opzoek naar een hoogwaardige oplossing voor oude ramen? Dan zijn kunststof kozijnen een fantastische oplossing voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van deuren en ramen op maat. Dankzij de vele folies en roedes kunt u de kozijnen in uw eigen stijl ontwerpen. Samen met u ontwerpen we kozijnen die bij u passen zolang het binnen de productie regels valt.

Alle kozijnen die wij leveren hebben standaard:

  • HR++ of HR+++ glas
  • ER2 beslag
  • 3 Puntssluiting

Profielen

Ideal 4000

inbouwdiepte 70 mm
beglazing tot 41 mm (standaard 24 mm)

Ideal 7000 NL

inbouwdiepte 120 mm
beglazing tot 52 mm (standaard 24 mm)

Openingssystemen

Wij bieden de ramen aan als draai, kiep of draaikiep raam.
Wij kunnen ook ramen met een stulp leveren, dit is 1x draaikiep en 1x draairaam. Hierdoor is de opening uitzonderlijk groot.

openingssysteem-1
openingssysteem-2
openingssysteem-3
openingssysteem-4

Kleuren

De kleuren op kunststof kozijnen worden gemaakt door een folie over het kunststof heen te plakken, deze folie is in de onderstaande kleuren leverbaar. De kleur van de draairamen kunnen op aanvraag ook een andere kleur gemaakt worden als de kozijnen.

Houtverbindingslook of V-Super

De kunststof kozijnen zijn leverbaar met rechte hoeken waardoor de kozijnen erg lijken op houten kozijnen, daarnaast is de standaard V verbinding ook leverbaar. Een houtverbindingslook is niet mogelijk bij schuifpuien.

Soorten glas

Wij leveren standaard HR++ glas, op aanvraag kunnen we ook triple glas, UV-werend glas en allerlei soorten sierglas.

Deurpanelen

Wij kunnen de deuren leveren met veel verschillende panelen. Aluminium deuren worden gemaakt met panelen in het glasvlak of vleugeloverdekkend. Kom naar onze showroom om alle opties te bekijken.

Ekoline

Klassiek

Deurbeslag

Roedes

We kunnen elke raam of deur leveren met roedes in het ontwerp dat u wenst.

Afstandhouders

De afstandhouders zitten in het glas om de isolatie laag te bewaren. Deze zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Horren, rolluiken en zonneschermen

Bij elk raam dat wij leveren kunnen we ook inzethorren meeleveren. Voor deuren kunnen we plissé hordeuren meeleveren. Daarnaast kunnen onze ramen geleverd worden met rolluiken of zonneschermen. De zonneschermen worden op de kozijnen of boven de kozijnen gemonteerd. De rolluiken kunnen boven het kozijn, in het boeideel (bij dakkapellen) of op het kozijn gemonteerd worden. De schermen zijn op afstand bedienbaar.

Gallerij

Tussenwoning

Kunststof
Tussenwoning

Kiviet

Kunststof
Kiviet

Advies nodig?

Onze professionals staan graag voor je klaar! Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze advieslijn: 0345 247 046