Stalen kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van deuren, helemaal naar uw wensen. Dankzij onze voorbeglazing kunt u op een eenvoudige en effectieve manier de ruimte indelen of aparte ruimtes scheiden zonder de toegang tot het daglicht te beperken en het interieur niet te overweldigen. Samen met u ontwerpen wij elke ruimte, zolang deze maar veilig en functioneel is.

Openingssystemen

Wij bieden scharnier-, schuif-, pendeldeuren en vaste onderdelen.
Elke deur heeft een enkele of dubbele vleugeloptie.

Draaideur

Schuifdeur

Taatsdeur

Schuifsystemen

Roedeverdeling

We kunnen elke horizontale en verticale roede op de deur of vast onderdeel maken.
Laat je inspireren door onze kant-en-klare ontwerpen of komen met uw eigen ontwerp!

Kleuren

Zwart, wit of kleur? We dekken Profline producten af met poederverf van de hoogste kwaliteit die wordt gebruikt bij de productie van gevels. De deklaag is een poedermethode die een harde en duurzame structuur geeft. Naast onze standaard kleuren, kunnen we een kleur kiezen uit het internationale RAL-palet.

Soorten glas

Voor onze schermen gebruiken we standaard zes millimeter gelaagd veiligheidsglas (VSG), transparant of op melkbasis. In ons aanbod vindt u echter ook een ruim aanbod aan andere glazen die perfect tot hun recht komen in uw droomdeur. Heeft u glas nodig dat niet in ons aanbod staat, vraag ernaar, wij regelen het voor u.

Gallerij

Tech-Lab Lek en Linge

Staal
Tech-Lab Lek en Linge

Enkele taatsdeur

Staal
Enkele taatsdeur

Showroom St Middelkoop

Staal
Showroom St Middelkoop

Advies nodig?

Onze professionals staan graag voor je klaar! Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze advieslijn: 0345 247 046