Roldeuren

Bent u op zoek naar een hoogwaardige sectionaaldeur? Dankzij de isolerende panelen kunt u gemakkelijk uw garage warm houden en maakt de deur niet veel lawaai. De deuren zijn uitgerust met een elektrische motor en 2 fotocellen waar door hij niet op uw auto zal zakken. Daarnaast zijn de deuren uitgerust met een mechanische vergrendeling waardoor hij niet door een inbreker geopend kan worden. Samen met u ontwerpen we de ideale garagedeur voor uw woning.

Veersystemen

De roldeuren zijn in 3 veersystemen verkrijgbaar: Trekveren, Deze zijn bestemd voor kleine garages; Torsieveren aan de voorzijde, deze zijn bestemd voor grote roldeuren; en Torsieveren aan de achterzijde, deze zijn bestemd voor grote roldeuren waar bij aan de voorzijde geen plek is voor de veren.

Uitrustingspakketten

De roldeuren zijn verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten: Safe pakket, het basispakket; en het Premium pakket, het uitgebreide pakket.

Kleuren

Het kleurenpalet bestaat uit de AP kleuren van kunststof en de ralkleuren van aluminium, hierdoor zijn de roldeuren zeer divers toepasbaar en sluiten ze altijd aan op de bestaande of nieuw kozijnen.

Paneelprofielen

De roldeuren zijn divers te personaliseren door middel van raampjes, deuren of groeven.

Advies nodig?

Onze professionals staan graag voor je klaar! Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze advieslijn: 0345 247 046